Qui som

Bamboo Bike Tours és la primera empresa a tot Europa que ofereix tours guiats i lloguers de bicicletes fetes de bambú.


Descobrint la ciutat amb les nostres bicicletes de bambú estàs contribuint activament a promoure una consciència ecològica i un comerç just, els nostres dos principals valors. A Bamboo Bike Tours garantim sempre que cada bicicleta hagi estat fabricada en unes condicions laborals dignes i a un preu just per al nostre productor de bambú i el nostre fabricant de bicicletes a l'Argentina. A més, el 10% dels nostres beneficis aniran destinats a projectes socials que ajudin a joves de Barcelona.


El bambú és una fusta sòlida i a l'hora flexible, un amortidor natural que redueix les vibracions, proporcionant una pedalada més suau que en una bicicleta normal. És també una planta de ràpid creixement que permet lluitar contra la desforestació. La fabricació d'una de les nostres bicicletes de bambú només requereix el 10% de l'energia i els recursos que requereix fabricar una bicicleta normal, feta amb materials convencionals.

Tots els nostres tours inclouen en el seu recorregut, com a mínim: El Port Vell, la platja de la Barceloneta, la Vila Olímpica, el Parlament de Catalunya, al Parc de la Ciutadella, l'Arc de Triomf i el Barri Gòtic. També oferim la possibilitat d'adequar el recorregut de cada tour al gust del viatger per incloure aquells punts de la ciutat que encara no coneix.


Bamboo Bike Tours és senzillament, una nova forma de gaudir d'un turisme responsable que permet, de manera més activa, el desenvolupament d'un comerç més just i més respectuós amb les persones i amb el planeta.


Els nostres tours suposen una experiència única i exclusiva per a passejar en bicicleta descobrint una de les ciutats més belles de la Mediterrània.